Grundig

Earth Hour ja Eco Champ: Energiatehokkaammista kodeista energiatehokkaampaan planeettaan

Valot pois! Earth Hour lähestyy hurjaa vauhtia

Maaliskuun 25. päivä kello 20.30 ihmiset ympäri mailmaa sammuttavat valot lisätäkseen tietoisuutta ilmastonmuutoksesta. Kyllä vain, vuosittainen Earth Hour -ilmastotapahtuma on aivan pian.

Kyseessä on enemmän kuin vain tapahtuma, kyseessä on suuri liike! Tarkoituksena on tuoda valokeilaan ilmastonmuutoksen suuret vaikutukset, ja kuinka planeettamme asukkaat voivat  yhteistyöllä saada aikaan suuren muutoksen. Me Grundigilla otamme ympäristökysymykset vakavasti, ne ovat ensiarvoisen tärkeitä tuotteen suunnittelu- ja tuotantoprosessissa. Uskomme vahvasti, että jokainen kotitalous voi pienillä arkipäiväisillä valinnoillaan saada aikaan suuren muutoksen.

Olemme sitoutuneet olemaan entistä ympäristöystävällisempiä ja auttamaan luonnonvarojen suojelussa! Siksi kehitimme Eco Champ -tuotesarjamme. Otetaan pieni katsaus ominaisuuksiin, joiden avulla Eco Champ -laitteet tekevät kodistasi hieman energiatehokkaamman:

Tiesitkö: Kuivausrumpu on yksi kotisi energiasyöpöistä

Totta se on! Pesukoneesi ja kuivausrumpusi vastaavat yhdessä n. 15 prosentista kotisi sähkönkulutuksesta. Älä hätäänny, pyrimme jatkuvasti tekemään pyykkäysprosessistasi energiatehokkaamman! Eco Champ -pesukoneessa on Inverter EcoMotor -moottori, joka vähentää sähkönkulutuksen aivan minimiin, ja onkin voittanut parhaan energiatehokkuusluokan A+++; jopa 70 prosentilla. Miten? Käyttämällä harjamoottorin sijaan magneettiteknologiaa. Tätä taloudellisempi vaihtoehto on enää, no, pyykkinaru.

dryer

Sähäkkää syömistä, ei sähkölaskuja

Uunikaan ei ole kotisi energiatehokkain laite, vaan itse asiassa aika kaukana siitä! Uuni kuluttaa noin viisi prosenttia käyttämästäsi sähköstä, joten säästöä on saatavissa. Grundigin GEBM 34003 X -uunin paksu eristys pitää lämmön tehokkaasti siellä, missä sitä tarvitaan: ruuassasi. Lisäksi paremman ilmankierron myötä lämpö jakautuu paremmin!

grundig_G0093

Energiankulutus jäihin!

Tehokas jääkaappi ei ainoastaan säästä sähköä ja pienennä sähkölaskuasi, vaan se myös säilyttää ruoan tuoreempana pidempään. Miten? Nopea viilennys ja entistä tasaisempi lämpötila, korkeampi kosteustaso sekä jäänestotoiminto takaavat GKNI 15730 -mallille A+++-energialuokituksen. Tämän laitteen omistaja on voittaja!

Osallistuitpa tänä vuonna Earth Hour -tapahtumaan tai et, pohdi kuitenkin hetkinen, miten voit perheesi kanssa pienentää sähkönkulutustasi – ja sähkölaskujasi – huomattavasti.

grundig_G0038

Sivun alkuun