Grundig

Juhlava keittiö ja reseptejä

Grundigilta saat työkalut, joilla valmistelet keittiösi juhlia varten

Supersosiaaliset ihmiset ymmärtävät, että vaikka olisi kiva käydä ulkona joka ilta, tavoitteena se ei ole realistinen. Mikset siis hyödyntäisi sosiaalisia taitojasi juhlien järjestämisessä? Oikeanlaisen keittiön, erinomaisten kodinkoneiden ja sopivan herkullisten (ja helppojen) reseptien avulla voit helposti ja hauskasti yhdistää aktiivisen sosiaalisen elämän ja kotona viihtymisen.

Tyylillä kohti juhlia

On monia syitä, jotka voivat johtaa huonoihin juhliin, mutta usein sosiaalisuuden puute juhlissa johtuu siitä, paikan tunnelmassa on jotain pielessä. Asunnon järjestely, valaistus ja joka sisustus voi tehdä vieraisiin huonon vaikutelman. Esimerkiksi kolmeseinäinen ”hevosenkenkämallinen” keittiö, jossa on pöytäsaareke kohti olohuonetta, on ihanteellinen. Keittiön pöytäsaareke toimii hyvänä kiintopisteenä vieraille, ja järjestys vähentää turhaa ”törmäilyä” sellä jääkaappi, pesuallas, uuni ja paistolevy ovat jokainen omalla alueellaan hevosenkengät laidoilla.

Jos keittiön uudelleenjärjestely sosiaalisen tilan lisäämiseksi ei ole mahdollista, kokeile näitä vinkkejä:

1. Sijoita baarijakkaroita tai tuoleja keittiösaarekkeen ympärille. Ne luovat alueen, johon vieraiden on luontevaa kokoontua.
2. Keskitä valaistus niille alueille, johon haluat juhlijoiden kerääntyvän. Voit esimerkiksi laittaa kattovalon roikkumaan tarjoilupöydän yläpuolelle.
3. Pyri tekemään jokaisesta juhlasta omanlaisensa, viimeistele uniikeilla yksityiskohdilla. Viinilasinkoristeet, lautasliinat, kukat ja tarjoiluastia on melko helppo valita sopimaan juhlien tunnelmaan ja tyyliin.
4. Luo alue, johon vieraat voivat kerääntyä valmistamaan omia juomia. Laita esille perinteinen baarikärry, jossa on valikoima perustuotteita juomien valmistukseen, ja anna vieraille vapaat kädet!
5. Valitse tunnelmaan sopiva musiikki, ja soita se Grundigin kompaktilla radiolla. Alan kokemusta on 75 vuoden ajalta joten malleissakin on, mistä valita!

160425_article_01

 

160425_article_07

Kodinkoneet juhlia varten

Juhliin soveltuva keittiö ei ole mitään ilman juhliin soveltuvia kodinkoneita. Tarvitset vain muutaman peruslaitteen valmistaaksesi huikeita aterioita itsellesi ja vieraillesi.

Esimerkiksi Grundigin Kitchen Helper Black Sense CG 7280 2 In 1 Compact-grilli on ehdottomasti ykkösväline keittiöjuhlavarustelussasi. Se on mainio apu keittiössä päivittäisten illallisten ja lounaiden nopeassa valmistuksessa, ja lisäksi teet sillä suositut juhlaherkut näppärästi. Vain mielikuvituksesi (tai mielestäsi paras reseptinettisivu) on rajana: Grundigin Compact -grillillä valmistat quesadilloja, panineja, kotona valmistettuja hampurilaisia ja kalaa, tai jopa keksejä. Se on kätevä ihanien juhlaruokien valmistuksessa, ja lisäksi sen tyylikäs musta väri ja tilaa säästävä muotoilu takaavat, että se on mainio lisä sisustukseesi ja varastoituu pieneen tilaan kaappiin tai pöydälle.

Kun vieraasi ovat matkalla juhliin (tai jopa jo keittiössäsi), pilko ja viipaloi nopeasti ainekset coctailpaloja varten. Tässä Grundigin CH 6280 Multi Chopper -pilkkoja on oikea monitoimiapu, joka on ehdottomasti oltava. Älä anna sen pienen koon ja suloisen värin huijata, sillä tämä laite on varsinainen tehopakkaus, jossa on neljä ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää. Napin painalluksella valmista tulee hetkessä. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten kun olet valmis, voit laittaa osat tiskikoneeseen.

Pisteenä i:n päälle, ellei keittiöstäsi jo löydy, siellä on ehdottomasti oltava laadukas blenderi, jotta juhlat voivat kunnolla alkaa. Miten voit valmistaa upeat juhlajuomat ilman helppokäyttöistä (ja helposti puhdistettavaa) Grundig SM 7280 Blender -tehosekoitinta?

160425_article_05

 

160425_article_03

Juhliin soveltuvaa pikkupurtavaa

Kun keittiösi on stailattu sosiaalista elämääsi varten, tarvitset oikeanlaiset naposteltavat, jotta vieraasi pysyvät juhlatuulella tuntien ajan. Juhla-quesadillat syntyvät parantelemalla niitä maukkaalla prosciutto-kinkulla, kermaisella Brie-juustolla ja viipaloidulla tryffelillä.

Prosciutto-Brie-tortilla:
4 tortillapohjaa
8 viipaletta Brie-juustoa
8 viipaletta ilmakuivattua prosciutto-kinkkua
paistorasvasuihketta
1 musta tryffeli

Lämmitä Grundig Compact-grillisi. Voit samalla levittää tortillapohjat työtasolle ja asettaa kaksi viipaletta juustoa ja kinkkua jokaisen tortillapohjan toiseen reunaan, ja taittaa sitten tortillapohjat kaksin kerroin.

Kun Grundig Compact -grillisi on kuuma, suihkuta paistorasvaa kevyesti grillin pinnalle. Aseta sitten yksi täytetty tortilla grilliin, sulje grilli varovasti ja grillaa 1-2 minuuttia. Tee sama lopuille kolmelle tortillalle.

 

 

160425_article_04

Ammattilaisen vinkki! Valmiit quesadillat pysyvät lämpiminä samalla, kun grillaat loppuja, kun laitat ne uunipellillä hieman lämmitettyyn uuniin. Viipaloi quesadillat neljään osaan ja aseta tarjolle rucolan kera. Viipaloi päälle hieman mustaa tryffeliä.

Kokin vinkki! Jos saatavilla on maukkaita omenoita tai päärynöitä, lisää kaksi tai kolme ohutta siivua quesadilloihin makeaksi yllätykseksi. Haluatko kokeilla vielä jotain muuta? Käytä Grundig Multi Chopperia apunasi ja valmista maukas salsakastike tai ihana hummus, tai tee Grundig Blender -tehosekoittimella kylmä sosekeitto! Mikä on suosikkisi hienoista juhlapurtavista? Jaa siitä kuva Instagramissa.

Sivun alkuun