Grundig

Keittiö-design: Miksi rakastamme integroituja keittiöitä?

Integroidut kodinkoneet antavat keittiöstä viimeistellyn ja tyylikkään mielikuvan.

Täysin integroidut kodinkoneet tekevät keittiöstä huipputyylikkään. Integroitu keittiö tarkoittaa laitteiden, pintojen ja design-elementtien yhdistämistä yhdeksi kokonaisuudeksi. Keittiö on useimpien arkiaskareiden ja yhdessäolojen näyttämö, kodinkoneet integroimalla tila muuttuu sekä tehokkaaksi että viihtyisäksi oleskelupaikaksi.

Kodinkoneiden integroimisessa on monia tasoja, mutta sen päätavoitteena on muuttaa kodinkoneet mahdollisimman näkymättömiksi elementeiksi. Ne voidaan rakentaa osaksi kaappia tai piilottaa kaapiston sisään, pois näkyvistä.

Grundig on vuosien ajan kehittänyt integroituja kodinkoneita – moderni keittiö-design kätkee innovatiivisen keittiöteknologian sisäänsä. Tämä tekee Grundig-tuotteista rakastettavia!

Saumatonta tyylikkyyttä

Onko integroitu keittiö suosikkisi, mutta sen toteuttaminen mietityttää? Tutustu Grundigin Built-In tuotevalikoimaan, johon kuuluu useita asennusta helpottavia ominaisuuksia. Grundigin EcoChamp 5.5 l- astianpesukoneen Comfort Fit-ominaisuudessa on esimerkiksi kaksinkertaisella ja muuttuvalla saranalla varustettu avausmekanismi. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Sitä, että kaapit, sokkeli ja ovet yhdistyvät yhdeksi, aukottomaksi kokonaisuudeksi ja lisäksi tuotteiden asentaminen on helppoa.

Joustavuus

Integroitu keittiö on suositeltava ratkaisu etenkin avoimiin kodin pohjaratkaisuihin, koska näkyvä keittiö erilaisine kodinkoneineen ei ehkä sisustuksellisesti ole paras ratkaisu. Grundigin FlexiCook + -liesi on erinomainen esimerkki sisustuksellisesta ja innovatiivisesta kodinkoneesta. Lieden liitoskohdat ja jousikiinnikkeet varmistavat helpon asennuksen jopa 5 sekunnissa! Tämä on ehdottomasti osa integroitua keittiötä!

Header_Kokken_design_Grundig_02

Kaikki on mahdollista!

Integroidut uunit, liedet  ja astianpesukoneet ovat jo monille tuttuja, mutta jääkaappi jää usein viimeiseksi kodin integroitavaksi laitteeksi. Kyseessä on kuitenkin isokokoinen ja tärkeä kodinkone, joka ansaitsee parempaa! Grundigin GKNI 15730-jääkaapissa on nopea Easy Door- asennus, joka mahdollistaa kalustelvyn turvallisen kiinnittämisen runkoon helpommin ja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.

Integroitu keittiö on heti ensisilmäyksellä kaunista katseltavaa, mutta et ole aivan varma miksi. Tämä onkin sen tarkoitus. Täysin integroidut kodinkoneet  tekevät keittiöstäsi tyylikkään ja yhtenäisen kokonaisuuden, jota on vaikea ohittaa muunlaisilla ratkaisuilla.

Header_Kokken_design_Grundig_01

Sivun alkuun