Grundig

Kuinka tiskikone kannattaa täyttää

Muista, että seuraavilla illalliskutsuilla tarjoilet muutakin kuin vain aterian

Lauantai-illan illalliskutsut on kotoisan hauskanpidon huipentuma. Kokeneellekin juhlien järjestäjälle ilta voi kuitenkin olla yhtä stressaava kuin se on hauska vieraille. Varmistaaksesi, että nautit kokemuksesta yhtä paljon kuin vieraasikin, sinun tulee ehdottomasti ottaa irti kaikki hyöty keittiökodinkoneistasi, ovathan laitteet lopulta olemassa helpottaakseen elämääsi.

Jos olet sitä mieltä, että hella tai uuni on juhlien tärkein osa, mieti vielä. Ota huomioon tiskikoneen tärkeys. Mitä ikinä juhlissasi onkaan meneillään, se pitää keittiösi siistinä ja saa illanviettosi näyttämään sujuvalta (vaikka todellisuus olisikin jotain muuta). On toki houkutteleva ajatus pitää tiskikonetta laitteena, johon illan päätyttyä tunget kaiken. Joka tapauksessa hieman strategista ajattelua sekä oikeat varusteet, kuten Grundigin GNU 51040 X -tiskikone, ja illalliskutsusi voivat saada ylennyksen tapahtumasta kokemukseksi.

Tässä muutama vinkki, joiden avulla hyödynnät tiskikonettasi parhaiten:

1. Lado lautaset oikein

Vaikuttaa itsestäänselvyydeltä, mutta yllättyisit, jos tietäisit, kuinka usein lautaset ladotaan koneeseen väärin. Parhaan pesutuloksen saamiseksi lautaset tulisi aina asettaa koneen alaosaan koneen keskiosaa kohti. Huolestuttaako sinua tiskikoneen korin kolina ja sen seurauksena vieraiden huolestunut ”Onko kaikki kunnossa?” -kysymys, kun rämäytät koneen kiinni? GNU 51040 X -tiskikoneen pehmeästi liukuvat korit takaavat pehmeän liikkeen niin, ettei koneesta kuulu räminää ja kolinaa.

1_picture_dishwasher

2. Alakori tekee raskaimman työn

Kattilasi ja pannusi työskentelevät kovasti illalliskutsujesi eteen. Kohtele niitä siis kunnioittavasti tiskikoneessa. Aseta ne alakoriin parhaan puhdistumisen takaamiseksi. Älä kuitenkaan huoli, että ne veisivät kaiken voiman koneesta – varsinkaan, jos sinulla on juomalaseja ja kuppeja, jotka pitää pestä ja joita käytetään vielä myöhemmin illalla. All-In-ohjelma käyttää kaksivaiheista vedenpainetta niin, että yläkorin herkkiin posliineihin kohdistuu kevyt paine ja alakorin tukeviin kattiloihin ja pannuihin 60 prosenttia korkeampi paine. Voit pestä kaiken samalla kertaa!

3_picture_dishwasher

3. Jos et ole varma, aterimet alas!

Aterimet kohtaavat todellakin tiskikoneen rajuimman kohtelun. Laadukkaat ruokailuvälineet itse asiassa kuitenkin vaativat kunnollista huolenpitoa, joten aseta ne koneeseen huolellisesti, kahvaosa alaspäin. Jos illalliskutsusi ovat erityisen suuret ja syötte monta ruokalajia, joihin tarvitset paljon kattiloita, pannuja ja aterimia, voit luottaa, että GNU 51040 X -tiskikoneessa on tarpeeksi tilaa kaikelle. Vario Slide -aterinkorin voi sijoittaa kahteen tasoon alakorissa.

 

4. Vältä tuplalatausta

Vaikka onkin houkuttelevaa ahtaa kaikki mahdollinen pestävä koneeseen, jotta koneen joutuu käynnistämään vain kerran, vältä sitä silti. Koneen lataaminen liian täyteen vaikuttaa puhdistustulokseen, ja lisäksi se verottaa GNU 51040 X -tiskikoneesi A+++ -luokan energiatehokkuutta. Koneen vaihtelevilla nopeuksilla toimiva Inverter Eco -moottori tuottaa erilaisia vedenpaineita, mikä vähentää vedenkäyttöä ja energiankulutusta.

 

5.Kyse ei ole vain tiskeistä

Kokenut juhlien järjestäjä tietää, ettei tiskikone ole ainoastaan tiskeille. Voit luottaa GNU 51040 X -tiskikoneen haltuun posliinit, viinilasit, kupit, ruoanlaittovälineet jne. Aseta ne vain yläkoriin, ja kone pesee ne pienemmällä vedenpaineella.

Lisäksi, jos joku vieraistasi tuo juhliin lapsen, GNU 51040 X -tiskikone antaa sinulle mahdollisuuden toivottaa tervetulleiksi pienimmätkin illalliskutsuvieraat. Hygieniaominaisuus nostaa veden lämpötilan 65 asteeseen 36 minuutin ajaksi, mikä tappaa 99,9999 % kaikista bakteereista. Se on täydellinen pullojen ja muiden tarvikkeiden desinfiointiin ilman veden keittämistä liedellä.

6. Ylimääräistä tilaa löytyy suunnilleen mille vain

Kodinkonesuunnittelijat lisäävät laitteisiin kaikenlaisia koloja ja rakoja, hyllyjä ja jatkopaloja varmistaakseen, että koneessa on kaikki osat joita tarvitset täyttääksesi sen kunnolla. Esimerkiksi viinilasinpidike alakorissa varmistaa, että korkeajalkaisemmatkin samppanjalasisi sopivat tiskikoneeseen. Tiesitkö muuten, että keskellä yläkoria olevalla telineelläkin on tarkoituksensa? Se on mukejasi varten!

2_picture_dishwasher

7. Tarkista aina

Vaikka GNU 51040 X -tiskikoneessa onkin valtavasti ominaisuuksia, joiden tarkoitus on suojella herkimpiä astioitasi, jos astia ei ole konepestävä, älä laita sitä tiskikoneeseen! Et laittaisi herkimpiä neulepaitojasi pyykinpesukoneeseen, joten miksi tekisit vastaavan hienoimpien astioidesi kanssa? On tärkeää, että tarkistat aina uusien lautasten, kuppien, lasien, kattiloiden ja pannujen konepestävyyden ennen niiden laittamista koneeseen. Jos et ole varma, pese käsin!

4_picture_dishwasher

8. Tiskikoneesi suuri salaisuus

Kotikokeilla, jotka rakastavat laittaa ruokaa vieraille, on usein erikoiskeittiövälineitä ja astioita, joita useimmat tiskikoneet eivät osaa käsitellä. GNU 51040 X -tiskikoneessa on kuitenkin salaisuus: irrotettava aterinlaatikko. Sen litteä muotoilu ja tiuhareikäinen kori tarjoavat turvallisen paikan, johon voit sijoittaa pikkutavaroita, kuten alkupala-astioita ja espressokuppeja.

Miten teet keittiössä työskentelystäsi mahdollisimman sujuvaa laitteiden avulla? Jaa vinkkisi Facebook-sivullamme!

Sivun alkuun