Grundig

Mikä pitää sinut yhteydessä?

Uusimmilla tuotteillaan Grundig todistaa, että innovaatio todellakin tuo parannuksia

Millainen teknologia tekee elämästäsi yksinkertaisesti parempaa aina vain monimutkaisemmat maailmassa, jossa ollaan enemmän yhteydessä?

Jos Berliinin vuosittaisista kuluttajien elektroniikkamessuista eli IFAsta voi ottaa opiksi jotain, niin ainakin sen, että kodinkonemerkeillä on parhaat mahdollisuudet luoda teknologisia innovaatioita, joita ihmiset oikeasti haluavat koteihinsa. Teknologia tekee elämän helpommaksi ja nautittavammaksi. Niin ollen kodinkonebrändit, kuten Grundig, voivat vapaammin tutkia innovaatiomahdollisuuksiaan ja oppia, mitä oikeat ihmiset haluavat, sekä pitää lupauksensa yhdistää ihmiset koteihinsa ja toisiinsa, täysin uusilla tavoilla. Hakan Bulgurlu, Grundigin emoyhtiö Arçelikin toimitusjohtaja sanoi:

“Grundigin missio on luoda tuotteita, jotka ovat parhaita muotoilultaan ja tuotetehokkuudeltaan, ja lisäksi vastaavat digi-aikakauden tarpeita älykkäillä, muunneltavilla ja elämäntapoihin soveltuvilla tuotteillaan, jotka tuovat oikeita hyötyjä oikeille ihmisille”.

Uusi elämäntapa

IFA-messuilla uusi elämäntapa todellakin näkyi selkeästi Grundigin kodissa, jossa laitteet ovat yhteydessä toisiinsa. Toista vuotta peräkkäin esiteltiin Grundigin Homewhiz®-sovellus. Tämän tuotteen avulla voit hallita kotisi laitteita tavoilla, joita et olisi aiemmin kuvitellutkaan. Tablettitietokoneen, älypuhelimen tai älytelevision avulla voit hallinnoida sovellukseen liitettyjä laitteita sieltä, missä ikinä oletkin.

Kauan odotettu Grundigin Smart Home on vihdoin täällä, ja se edustaa Grundigin näkemystä tulevaisuuden kodista. Olohuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön keskittyvä Grundigin Smart Home näytti IFA-messuvieraille, miten laitteiden yhdistäminen voi tehdä arjesta mukavamman tekemällä päätöksistä ja askareista helpompia. Mikä on lopputulos? Yhdistellyt innovaatiotuotteet todellakin sallivat meidän keskittyä asioihin, joilla on väliä.

Innovaatio joka huoneessa

Euroopan ainoana kaikkea kodinelektroniikkaa valmistavana yrityksenä Grundig on erityisen hyvässä asemassa voidakseen tutkia innovaatioita kodin jokaisessa huoneessa. Yli 70 vuoden ajan olemme pysyneet uskollisena saksalaiselle perinnölle ja esitelleet laajaa kokemustamme markkinoilla laittein, jotka ovat käyttäjäystävällisiä ja tyylikkäitä, ja jotka vastaavat korkeimpia laatuvaatimuksia. Yli 500 tuotteen valikoima Ultra HD -televisioista uuneihin, pölynimureista uuneihin ja radioista pyykinpesukoneisiin osoittaa Grundigin tarjoavan innovatiivisia ratkaisuja parempaan elämään jokaisessa nykykodin huoneessa, eli huoneissa kuten…

IFA_IMG_4562

...olohuoneessa

Berliinin IFA-messuilla Grundigin olohuonetta hallitsi ensimmäinen, vaikuttava OLED-televisiomme, jossa yhdistyvät erittäin suorituskykyinen teknologia ja virtaviivainen muotoilu, ja vaikutus laitteita yhdistelevään kotiin on suuri. Äärimmäisen litteän muotoilun ansiosta ruudun syvyys on alle kuusi millimetriä. Lopputulos? Ennennäkemättömän syvä musta hyvän kuvanlaadun takaamiseksi. Katselukokemusta parantavat itsevalaisevat pikselit, jotka luovat todella elävät värit. OLED-televisiossa on myös huikea äänentoistojärjestelmä, jossa on uusi kolmekanavainen stereoääni mahdollistaa upean kotielokuvateatterikokemuksen..

Televisiossa on mukana SMART inter@ctive TV4.0 Plus -ominaisuus, jonka avulla Grundigin OLED-televisiolla pääsee online-palveluihin ja videokirjastoihin, kuten YouTubeen ja Netflixiin. Sovelluksen helppo käyttöliittymä ja hallintajärjestelmä takaavat, että muiden laitteidesi käyttäminen Grundigin Homewhiz®-sovelluksen avulla on yksinkertaista.

IFA_IMG_4649

...keittiössä

Grundigin IFA-messujen keittiön johtoajatuksena todellakin oli edistää elämäntapaasi ja antaa sinun keskittyä siihen, millä on oikeasti väliä. Lisämausteena oli keskittyminen kestävän kehityksen ajatukseen, joka kumpuaa Respect Food -filosofiastamme. Grundigin uusi Cooling-uuni ja FreshMeter™-teknologia edustivat tätä sitoumusta erityisen hyvin.

Ainutlaatuisen teknologian ansiosta uusi Grundigin Cooling-uuni tekee mahdolliseksi ruuan kypsennyksen ja viilentämisen samassa uunissa. Se on täydellinen ratkaisu, kun haluat valmistaa ruuan aamulla ja lämmittää sen sitten näppärästi Grundigin Homewhiz®-sovelluksen avulla illalla. Uuni pitää ruoan viiden asteen lämpötilassa koko päivän, joten aterian tuoreus säilyy ja kypsennysaika lyhenee.

FreshMeter™-teknologia kiinnosti IFA-messuilla kävijöitä erityisesti, sillä se tarttuu maailmanlaajuiseen haasteeseen vähentää ruokajätettä. Lisäämällä tämän teknologian jääkaappeihin Grundig antaa käyttöösi älykkään ruokatunnistimen, joka havaitsee ruoan pilaantumisen nolla-asteisessa lokerossa. Jos ruoka on pilaantumisriskissä ja jo pilaantunut, jääkaappi lähettää sinulle ilmoituksen sovelluksen kautta.

IFA_IMG_4826

…kylpyhuoneessa

Jos sinulla on Grundigin pesukone kylpyhuoneessasi, voit odottaa raikasta asukokonaisuutta joka toinen tunti, sillä olemme kehittäneet laajalti uutta teknologiaa, jotta arkiset askareesi olisivat paljon tehokkaampia kodissa, jossa laitteet ovat yhteydessä toisiinsa.

InstantWear™-ominaisuuden lämpimän ilman kierron ansiosta uudemmat Grundigin pesukonemallit voivat saada pestyistä vaatteista ”suoraan päälle pantavia” AirRefresh-ohjelman, MachineCare+ -rummunpuhdistuksen ja Anit Crease -toiminnon avulla. Lämmintä ilmaa hyödyntävä AirRefresh-ohjelma tuulettaa vähän käytetyt vaatteet 30 minuutissa. MachineCare+ -toiminnon lopussa on automaattinen kosteutta poistava vaihe, joka ehkäisee koneeseen jäävän kosteuden aiheuttamaa hajua. Anti Crease -toiminto taas hyödyntää kuivaa ilmaa rypistymisen estämisessä jopa kahdeksan tunnin ajan, jos pesukone jää tyhjentämättä. Puhtaita vaatteita 30 minuutissa? Jatkuvasti hyväntuoksuinen rumpu? Eikä mitään stressiä pesukoneen tyhjentämisestä? Grundigin pesukoneissa todellakin on kaikki tarpeellinen… ilman meteliä. Ne ovat yksiä markkinoiden hiljaisimmista.

Mikä kodinkoneinnovaatio innostaa sinua eniten? Grundigilla meille tärkeintä on se, millä on sinulle väliä. Jaa siis ajatuksesi kanssamme Facebookissa, jotta voimme palvella tulevaisuuttasi paremmin.

Sivun alkuun