Grundig

Miten teet kodistasi teknologiaa hyödyntävän uudeksi vuodeksi

Haluatko tietää vuoden 2017 teknologia-uutuuksista? Tässä Grundigin valitsemat viisi tuotetta, jotka ovat kuumaa tavaraa kodissasi tänä vuonna.

Yksikään koti ei ole täydellinen ilman hyvää televisiota. Täydellisen television löytäminen vuonna 2017 ei ole vaikeaa. Uudet televisiot ovat älykkäitä ja omaavat huippuluokan kuvanlaadun, joka on parempi kuin koskaan. 4K ja Ultra HD vievät meidät televisioiden uudelle aikakaudelle! Curved FineArts Ultra HD-televisiomme yhdistävät älykkään teknologian ja huoneeseen mukautuvan valaistuksen. Aktiivinen 3D- katselu, USB-tallennus ja automaattinen sulkeutuminen säästävät energiaa ja tekevät televisiosta kaikin puolin käyttäjäystävällisen.

Ja jos haluat vaihtaa tv-katselun elokuvakokemukseksi, GSB 980 ääniosa on helposti liitettävissä televisioosi, millä saat äänen ympäröimään koko huonetta.

NORMAL_TV

Juhla ei ole juhla ilman ruokaa ja kotitekoista sellaista.  Sinulla on varmasti tärkeämpääkin tekemistä kuin viettää monia tunteja keittiössä. Divide & Cook-uunin avulla voit valmistaa kahta ruokaa samanaikaisesti eri lämpötiloissa. Myöskään ruuan tuoksut eivät sekoitu! Lisäksi uuni on 80-litrainen, mikä on yksi suurimmista kaupassa myydyistä uuneista. Pidätkö juhlat vuonna 2017? Meillä on apuvälineet onnistumiseen.

NORMAL_oven

Ovatko aamuherätykset sinulle vaikeita? Tee uudenvuodenlupaus ja herää pirteänä. Et tarvitse perinteistä, äänekästä herätyskelloa, joka pelästyttää sinut kesken makeiden unien. Grundig TR 2200 herättää sinut lempeästi. Kello omaa sekä DAB- että FM-radiokanavat. Kelloon voi myös tallentaa 20 lempikappalettasi. Tämä herätyskello mullistaa aamusi!

 

Mitä olisikaan aamu ilman kahvia? Sen sijaan, että jonottaisit ylihinnoiteltua aamukahviasi kahvilassa, voit tehdä itsellesi laadukkaan kahvin kotona nopeasti ja helposti. KM 7280 kahvinkeitin tekee jopa 12 kuppia kahvia ja omaa irroitettavan vesisäiliön ja vahvuuden säätämisen.

NORMAL_coffeemachine

Ota aikaa itsellesi vuonna 2017 ja voi hyvin. Yksinkertaiset hiustenkuivaajat ovat taas muodissa, mikä mahdollistaa erilaisten tyylien luomisen. HD 8280 on ammattimainen hiustenkuivaaja, mikä saa hiuksesi näyttämään ja tuntumaan terveiltä. Viiden keraamisen pinnan avulla lämpö jakautuu tasaisesti ja eivätkä hiukset jää sähköiseksi. Tämä on oiva laite kotiin.

Sivun alkuun