Grundig

Näin teet kodistasi ympäristöystävällisemmän

Maailman ympäristöpäivä on käsillä, vietä sitä tekemällä kodistasi ympäristöystävällisempi!

Energiankulutuksemme ja sen kestämättömyys on suurin ilmastonmuutosta vauhdittava tekijä. Merenpinnan noustessa ja eri eläinlajien kamppaillessa selviytyäkseen, kotiemme energiankulutuksen vähentäminen on ensiarvoisen tärkeää. Tulevien sukupolvien hyvinvointi on riippuvainen siitä, myös planeettamme kiittää.

Aloita muutos omasta kodistasi. Jääkaappi, astianpesukone ja pyykinpesukone ovat kodin tärkeimpiä kodinkoneita, ne ovat myös ahkerimmin käytössä ja kuluttavat eniten energiaa. Grundigin A+++-energialuokan kodinkoneet ovat energiatehokkuuden uranuurtajia. Innovatiivinen teknologia yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun tekee Grundigin tuotteista täydellisiä sekä kodillesi että planeetallemme. Pelasta maailma harkitsemalla näitä pieniä muutoksia, ja pelasta oma maailmasi kuluttamalla vähemmän rahaa laskuihin!

Tee jääkaapistasi ystäväsi

Jääkaappi on kodin energiasyöppö. Tämä laite ahkeroi kovasti pitääkseen maukkaat elintarvikkeesi raikkaina ja kylminä. Keskivertojääkaappi vastaa melkein 15% koko talouden energiankulutuksesta, joten energiatehokkuus on hyvin tärkeää.

Grundigin GSBS 11130 X -jääkaapin energiaa säästävät ominaisuudet vähentävät sähkönkulutusta huomattavasti. Myös kirkkaammat ja paremmin valaisevat LED-valot auttavat rahan säästämisessä, sillä lamppujen vaihtoväli on pidempi.

Oletko lähdössä lomalle? Kytke jääkaapin lomatoiminto päälle ja lennä huolettomasti kohti lomaseikkailua. Jääkaappisi lämpötila nousee korkeintaan 15 asteeseen, kun pakastin puolestaan toimii normaalissa ihannelämpötilassaan. Duo-Cooling No Frost -jäätymisenestoteknologian ansiosta voit varmistua, etteivät säilössä olevat ruuat ylipakastu!

Grundig-jääkaappien vallankumouksellinen VitaminCare Zone auttaa jätteen vähentämisessä ja säästää siten luontoa. Sininen LED-valo luo hedelmille ja vihanneksille luonnolliseen fotosynteesiin tarvittavat olosuhteet, joka pidentää tuotteiden säilyvyyttä ja säilyttää ravintoaineet tuotteissa pidempään.

Ammattilaisen neuvo:
Vältä jääkaapin sijoittamista lämpimiin paikkoihin, kuten muiden laitteiden viereen tai auringonvaloon, sillä se lisää laitteen energiankulutusta. Jääkaappi joutuu käyttämään enemmän energiaa sen sisällä olevien tuotteiden viilentämiseen, kun sen ulkopuolella oleva lämpötila on korkea.

environment-day_01_1

environment-day_02

Saa enemmän irti astianpesukoneestasi

Astianpesukone on elämää mullistava keksintö, joka säästää sekä vaivaa että vettä. Laskelmien mukaan tiskikoneen käyttö säästää jopa 230 työtuntia vuodessa, ja vedenkulutus puolittuu käsin tiskaamiseen verrattuna. Ethän kuitenkaan investoi mihin tahansa tiskikoneeseen, vaan valitse sellainen tuote, joka on edullinen niin ympäristölle kuin Sinullekin.

Grundigin A+++-energialuokan GNI 41831 X -astianpesukoneelle saat paljon vastinetta rahallesi. EcoMotor-invertteri säätelee veden painetta ja liikkeen nopeutta, joka tekee pesuohjelmista hiljaisempia ja tehokkaampia. Esimerkiksi Express-pikaohjelma, lyhentää pesuaikaa jopa 70 prosentilla, mikä puolestaan säästää vettä ja energiaa.

LED-valaistuksen ja säädettävän Auto Fit -oven ansiosta astianpesukone mukautuu täydellisesti Sinun ja kotisi tarpeisiin. GlassPerfect- sekä All-In-Wash ominaisuudet takaavat parhaan pesutuloksen, niiden ansiosta astiasi ovat hohtavan puhtaita.

Ammattilaisen vinkki:
Vältä astioiden huuhtelua ennen koneeseen laittamista. Huuhteleminen kuluttaa vettä ja veden lämmittämiseen kuluu sähköä, se on täysin tarpeetonta! Sen sijaan poista astioista vain suurimmat ruuantähteet ja asettele ne suoraan astianpesukoneeseen.

environment-day_03_1

environment-day_07

Pyykkikoneesi ihmeet

Mitä tekisimmekään ilman puhtaita vaatteita? Pyykinpesukone on jokaisen kodin ehdoton välttämättömyys. Sitä tarvitsevat kaikki, suurperheistä opiskelijoihin. Osa pyykkikoneista pesee vaatteesi, osa kykenee enempään!

Grundigin GWN 59492 C -pyykinpesukone pesee tekstiilisi puhtaiksi ja siisteiksi. Kone ei ainoastaan pidä hyvää huolta vaatteistasi, vaan sen MultiSense-teknologia huolehtii myös ympäristöstä. Tämä pyykinpesukone valitsee oikean pesuohjelman automaattisesti arvioimalla tekstiiliesi tyypin ja painon. Se säätää vesimäärän sekä pesujakson pituuden ja intensiteetin juuri sopiviksi. Näin tiedät, ettet tuhlaa energiaa.

Koneen itsepuhdistusohjelma takaa koneellesi pidemmän käyttöiän sekä tasaisen hyvän pesutuloksen. Maksimoitua tehokkuutta!

Ammattilaisen vinkki:
Suurin osa pyykinpesukoneiden käyttämästä energiasta kuluu veden lämmittämiseen. Valitsemalla viileämmän pesun erityisesti puhtaammille vaatteille voit säästää energiaa ja silti saada hyvän pesutuloksen. Käytä pesuaineita, joissa ei ole saastuttavia kemikaaleja, pesutulos on laadukas ja ympäristöystävällinen.

Hyödynnä Maailman ympäristöpäivä muuttaaksesi elämäntyyliäsi ja kotiasi ympäristöystävällisemmiksi. Tee muutos omassa maailmassasi ja muutos heijastuu koko maailmaan!

environment-day_05_1

environment-day_06

Sivun alkuun