Grundig

Näin teet ruuanlaitosta nautinnollisempaa

Näin teet ruuanlaitosta nautinnollisempaa

Ruuanlaitto – sitä joko vihaa tai rakastaa. Se on joko päiväsi kohokohta tai kaikkein ikävin hetki. Saatat haluta järjestää kunnon kestit, tai sitten mieluummin nääntyisit.

Kummin vain, ruuanlaitolla kotona on kuitenkin monia etuja. Kotiruoka on yleensä terveellisempää, ja paljon halvempaa. Se on myös ympäristöystävällistä ja säästää energiaa. Jotta hyötyistä näistä hyvistä puolista on aika alkaa kokata enemmän. Oletpa sitten tuleva keittiömestari tai ammattimainen ruuankäräyttäjä, me kerromme, miten saat ruuanlaitosta nautinnollisempaa.

Uuniruokien tuska

Image_1

Ruuanlaitto uunissa voi olla vaikea hallita, olipa kyse sitten herkkujen leipomisesta tai maukkaasta ateriasta. Voi olla ärsyttävää, että vaikkei uunissa laittaisikaan kovin montaa eri ruokaa, jokainen niistä täytyy paistaa erikseen, jotta lämpötila kutakin ruokalajia varten olisi oikea, eivätkä tuoksut sekoittuisi.

Grundigin GEZST 47000 B -uunin kanssa et joudu enää murehtimaan tällaisia. Divide & Cook -toiminto tarkoittaa, että voit valmistaa kaksi ruokalajia samaan aikaan, kahdessa eri lämpötilassa. Tätä toimintoa ohjaa multi-button-teknologia, joka puhaltaa kuumaa ilmaa kolmelta eri alueelta, joten et joudu murehtimaan, että tuoksut ja maut sekoittuisivat.

Palovaroittimen säikäyttämät

Keittäminen ja paistaminen voivat vaihtua paniikiksi, kun palovaroitin pärähtää päälle. Savua ja höyryä joka paikassa, ja vihlova ujellus, joka ei vain mene pois päältä.

Jokainen keittiö tarvitsee liesituulettimen. Grundigin GDK 5774 BXB -liesituuletin on varustettu Eco Silent -teknologialla, jonka ansiosta tuulettimen meteli on neljä kertaa pienempi kuin tavallisen liesituulettimen. Se poistaa kaiken savun ja hajun keittiöstäsi, ja sen tehokkuuden ansiosta voit olla varma, että keittiösi säilyy puhtaana mitä ikinä valmistatkaan.

Image_2

Hankalat härvelit

Image_3

Pienet keittiövälineet voivat olla monimutkaisia ja turhauttavia. Niitä voi olla vaikea puhdistaa ja säilyttää, ja lopulta niistä voi olla enemmän harmia kuin hyötyä.

CH 6280 G -tehosekoittimia on monen värisiä, joten se on kaunis lisä keittiöösi. Neljä terää, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja päällystetty zirkoniumilla, pysyvät todella terävinä ja kestävät pidempään. Laitetta voi käyttää yhdellä kädellä, joten tämän pikkukoneen käyttö on todella helppoa.

Kaoottiset keittiölevyt

Keittiön tärkein ruuanvalmistuslaite on liesi. Liedellä yhdistät ainekset ja mestariteoksesi valmistuu. Se voi kuitenkin olla myös kokkauskammoisen ikävin osa keittiötä.

GIEI 635880 X -lieden kanssa voit heittää pelkosi pois. FlexiCook-teknologian ansiosta induktiotasolla on kahdeksan paistoaluetta, jotka voi yhdistää tai niitä voi käyttää erikseen, joten hallitset kokkauksen jokaista osa-aluetta. Automaattinen kattilantunnistus mukautuu kattilasi kokoon, joten keittolevy on aina oikean kokoinen.

Kokkauksen ei siis todellakaan tarvitse olla tylsää! Kulinaristin päivänä päästä sisäinen kokkisi valloilleen ja katso, mitä kaikkea pystytkään valmistamaan!

Image_4

Sivun alkuun