Grundig

Pääsiäinen perheen kanssa

Grundig varmistaa pääsiäisen hauskanpidon sinulle ja lapsillesi

Jossain pääsiäismunien etsinnän välissä, keväisen sään suosiessa, suklaaherkkujen keskellä ja perheen yhteisen ajan välissä, on pääsiäisen aika. Pääsiäinen on kuin joulu ilman joulustressiä. Tähän aikaan vuotta, hauskanpito alkaakin ajoissa!

Miten sinä onnistut loihtimaan parhaan mahdollisen pääsiäisen perheellesi? Pääsiäinen, josta lapset nauttivat, mutta myös sinä! Hyvät ideat ja oikeat työvälineet löytyvät Grundigilta.

Rakenna onnistunut pääsiäismunien etsintä (lapsille)

Pääsiäismunien etsintä on hauskaa, mutta se voi olla myös haastavaa kiireellisille vanhemmille. Nämä helpot vinkit auttavat tekemään tämän vuoden etsinnästä hauskan, reilun ja turvallisen jokaiselle lapselle.

1. Värjää kananmunat niin, että jokaisella lapsella on oma väri. Näin jokaisella lapsella on sama määrä munia.
2. Kirjoita kirjain jokaiseen munaan. Kun kaikki munat ovat löydetty, niissä lukee salainen viesti pääsiäispupulta.
3. Jos sää suosii, mene ulkoilemaan! Jos sinulla on aikaa, voit loihtia aarre-etsinnän piilottamalla munat pihapiiriin. Se on myös hauskaa!
4. Pyydä lapsia laittamaan löydetyt pääsiäismunat ja herkut koriin koko perheelle nautittavaksi!
5. Pidä kirjaa! Muista kuinka monta pääsiäismunaa piilotit. Olisi ikävää löytää pääsiäismuna kuukausien päästä.

 

160304_grundig_1240x649_03

Leivo hieno jälkiruoka (itsellesi)

Suosittuun keksiin pohjautuen, Oreo-pääsiäismunat vaikuttavat lasten herkuita, mutta niiden tryffelimäinen täyte ja täyteläinen tummasuklaa tekevät siitä aikuisten herkun.

Ainesosat:
1 pakkaus Oreo-keksejä
225 g tuorejuustoa, huoneenlämpöisenä
225g tummasuklaahippuja
110g valkoista mantelimassaa

Murskaa Oreot hiekkaimaisen hienoksi käyttämällä Grundigin Kitchen Helpers CH 628Q- sekoitinta. Ruostumaton teräs sekoittimen siivissä varmistaa, että keksit ovat tasaisen rouheita. Kun keksit ovat murskattu, kaada seos kulhoon ja lisää huoneenlämpöinen tuorejuusto ja sekoita, kunnes seos on tasainen.

Käytä jäätelökauhaa apuna ja jaa taikina 50-55 gramman palloihin. Pyöritä käsin ja tee niistä ovaalinmuotoisia munia. Laita herkut leivinpaperille ja anna jäähtyä jääkaapissa, kunnes ne ovat jähmettyneet.

Kun munat ovat jäähtyneet, sulata suklaa hyörykattilassa. Dippaa muna sulatettuun suklaaseen ja kieritä, kunnes se on tasaisesti suklaan peitossa. Laita muna puhtaalle leivinpaperille ja anna sen jäähtyä. Tee sama kaikille munille. Laita lopuksi munat jääkaappin jäähtymään ja odota, kunnes suklaa on kovettunut.

160304_grundig_1240x649_01

 

160304_grundig_1240x649_02

Hyvä vinkki! Jos käytät Grundigin induction-liettä, käytä alhaisen ja keskitason asetuksia. Muuta asetuksia vähitellen, jotta vesi kiehuu tasaisesti. Tarkka lämpötila auttaa siihen, ettei suklaa jähmety.

Tämän jälkeen sulata mantelimassa toisessa hyörykattilassa. Ripottele se munien päälle. Voit myös koristaa munat pursottamalla massan.

Tee omat Oreo- pääsiäismunasi ja jaa kuva Instagramissa. Muista käyttää tägiä #GrundigTreats, jotta mekin näämme käsityösi.

Sivun alkuun