Grundig

Paksujen neuleiden kiellot ja käskyt

Pidä yllä ja huolla vaatteitasi – Paksujen neuleiden kiellot ja käskyt

Mukava, rento ja (oikein tehtynä) erittäin muodikas! New Yorkista, Lontooseen ja Milanoon, paksut neuleet ovat valloittaneet talven catwalkit 2015 ja trendi jatkuu vuoteen 2016. Neuleet ovat saatavilla eri tyylisinä ja me emme voisi olla enemmän tyytyväisiä! Kuitenkin rohkea siluetti ja luonnonkuidut tuovat haasteita jokapäiväiselle käytölle ja hoidolle. Kuten sinun lempiblogisi mekin olemme keränneet kiellot ja käskyt ohjastamaan sinut tähän trendiin (jonka me toivomme jatkuvan!).

 

Miten käyttää neuleita

DO! Pidä kokonaisuus tyylikkäänä, jotta vartalosi ei huku kankaaseen. Jotta saat ammattimaisen ilmeen, yhdistä valkoinen pylväsneule mustaan penaalikynään tai jos mietit illanviettoa kaupungissa, laita metallin sävyinen neule ja kapealahkeiset housut korkokenkien kanssa. Ja kun haluat rennompaa tyyliä, et voi mennä vikaan tummien farkkujen kanssa!

DON’T! Älä pilaa tyyliä käyttämällä muita isoja vaatteita. Vaikka olisikin houkuttelevaa yhdistää koreilevat vaatteet keskenään, on turvallisempi tapa yhdistää uusi neule yksinkertaiseen vaatekappaleeseen kuten esimerkiksi tyylikkääseen käsilaukkuun. Vaihtoehtoisesti tyyliin voi lisätä jotain pientä esimerkiksi lentäjälasit, miesten kellon tai hopea korvarenkaat.

DO! Rennot kengät sopivat hyvin paksujen neuleiden kanssa, vaikka tämä sääntö ei pädekään muuten. Kokeile valkoisia tennareita tai vaaleanruskeita nilkkureita.

DON’T! Älä pelkää pitää printtineuletta värien kera, mutta pidä värimaailma hallittuna. Laita housut, jossa on saman sävyinen printti tai neutraalin värinen minihame.

DO! Pidä asu trendin mukaisena lisäämällä siihen jotain hauskaa. Tämä voisi olla vaikka 90-luvun mekko paksun neuleen alla tai vähän seksikkäämpi tyyli kuten nahkashortsit mustien nilkkurien kanssa.

20160205_Grundig_pullover_article

Miten pidät huolta vaatteista

DO! Hyödynnä Grundigin MultiSense teknologiaa, kun peset neuleita. Arvailun sijaan Grundigin Multisense teknologia käyttää erityisiä sensoreita, jotka tunnistavat tekstiilityypin ja pyykkimäärän automaattisesti, jonka jälkeen se muokkaa pesuohjelman sopivaksi. Nyt pystyt huolehtimaan neuleistasi samalla tavalla kuin äitisi aina huolehti: käsinpesu ja tasaiselle pinnalle kuivumaan.

DON’T! Älä ripusta neuleita. Jos kuitenkin ripustat, neule voi suurentua muutaman vaatekoon. Neuleiden ripustaminen voi myös tehdä rumia kuoppia vaatekappaleeseen, mitkä kestävät palautua. Viikkaa neuleet aina käytön jälkeen ja säilytä ne kuivassa ja siistissä paikassa!

150826_grundig_ (248 of 268)_article

DO! Poista nukka. Erottamalla neuleet päivittäisistä vaatteista varmistat, että neuleet joutuvat kaapin perälle. Elektroninen nypynpoistaja saa vaatteet näyttämään uusilta kauemmin. Etkö omista nypynpoistajaa? Rentoudu sohvalla ja nauti laatuajasta neuleen ja Netflixin kera. Netflix on nyt helposti saatavilla Grundig FineArts Ultra HD 65”- televisiosta!

DON’T! Muista parsiminen! Pieni reikä tai purkautunut kohta näyttävät usein pieniltä, mutta ne purkaantuvat usein isoimmiksi reiksi nopeasti. Kun huomaat ongelman, vie neule ammattimaiseen käsittelyyn räätälille.

DO! Anna uudelle lempineuleellesi tauko. Vaikka sen pitäminen päivittäin tuntuisi mukavalta, luonnonkuidut menettävät muotonsa ja keräävät vaikeasti poistettavia tahroja nopeammin.

Mistä talven 2016 trendeistä sinä pidät? Miten pukeudut niihin? Näytä meille Facebook.

Sivun alkuun