Grundig

Säilytä tuoreus

Muutama helppo vinkki säilyttää elintarvikkeet

Tämä on se päivittäisen hemmottelu lähde, joka tarjoaa herkut keskiyön nälkään. Se tarjoaa ravinnon itsellesi kuin myös perheellesi. Vaikka jääkaappi onkin läsnä jokapäiväisessä elämässä, jääkaappi on salaperäinen osa jokapäiväistä laitekokemusta. Jääkaappi on täynnä erilaisia laatikoita, pieniä osastoja ja erilaisia tarvikkeita, joten ei ole ihme, että ylähyllylle heitetyt elintarvikkeet eivät olekaan parhaimmassa kunnossa viikon ostosreissun jäljiltä.

Grundigin uutusteknologian ja muutaman helpon vinkin myötä elintarvikkeiden säilyttäminen jääkaapissa on yksinkertaista. Tällä tavoin voit säilyttää maun elintarvikkeissa jopa 30 päivää.

Hyvä tunne päästä varpaisiin

Kun päätät ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, et ainoastaan tee päätöstä mitä luonnonantimia on tarjolla, mutta päätät myös miten ravitset perhettäsi vitamiineilla. Yleinen oletus on, että tuoreet hedelmät menettävät osan vitamiinipitoisuudestaan, mutta Grundigin jääkaapin osalta tämä ei pidä paikkansa.

Esimerkki tästä on Grundigin jääkaapin VitaminCare Zone- kylmiö, jossa on sisäänrakennettu sininen valo-teknologia, mikä edistää luonnollista fotosynteesiä hedelmissä ja vihanneksissa. Tämä ylläpitää ja edistää vihannesten vitamiinitasoja. Tässä loistaa Grundig FullFresh+ teknologia! Kaksi vihannesten säilytykseen tarkoitettua laatikkoa omaa tasaisen lämmön, korkean ilmankosteuden ja pienet aukot, jotka vähentävät tiivistymistä ja lisäävät ilmanvaihtoa. Tämä saattaa kuulostaa erittäin tekniseltä, mutta sinun tarvitsee vain tietää, että tämä ominaisuus luo ideaalin tilan säilyttää hedelmät ja vihannekset jopa 30 päivän ajan.

Säilyttääksesi tuoreuden suosittelemme säilyttämään vihannekset väljässä tai alkuperäisessä paketissa. Jotta vihannekset eivät homehdu tai kerää bakteereja, suosittelemme jättämättään ne pesemättä, kunnes otat ne käyttöösi.

150826_grundig_ (72 of 268) copy

Tuoretta juustoa

Olipa se sitten sinihome-, sveitsiläistä-, kermaista-, vuohen- tai yrttijuustoa: olisiko elämä mitään ilman juustoa? Me emme ole varmoja. Nämä herkut ovat maitotuotteita ja voivat siksi tuoda ikävän hajun jääkaappiin. Puhtaimmat jääkaapitkin voivat tuoksua, kun hyllyllä makaa maukas sinihomejuusto. Mutta mitäpä jos jääkaapista leijailisi raikas tuoksu joka kerta kun avaat sen? Grundigin IonFresh- teknologian avulla jääkaappi omaa luonnollisia ionihiukkasia. Näitä kutsutaan myös “ilman vitamiineiksi”, jotka poistavat hajuja ja bakteerimolekyylejä ennen kuin ne ehtivät vaikuttamaan muihin vihanneksiin jääkaapissa.

Oikeanlainen säilytys on myös tärkeää, kun haluat pitää juuston tuoreena. Ensiksi on huomioitava, että juusto pitää säilyttää kylmässä lämpötilassa kuten keski- tai alahyllyillä. Kovat juustot tulisi kääriä leivinpaperiin, jonka päälle tulee laittaa muovikelmua. Sinihomejuusto ja puolikovat juustot tulisi säilyttää muovikelmussa, kun taas pehmeät ja aromaattiset juustot tulisi säilyä suljettaviin muovipurkkeihin. Tuorejuustot tulisi säilyttää alkuperäisessä pakkauksessa. Jos juusto on vedessä, tulisi vesi vaihtaa joka toinen päivä.

150826_grundig_ (66 of 69)

Älä pala

Onko mitään pahempaa kuin olla innoissaan pihviateriasta, jonka ostit etukäteen ja pakastit ja jälkeenpäin huomaat kuitenkin, että liha on kuivunut pakastimessa? Meidän mielestä tämä on ikävää. Sano ”hyvästit” pakastimessa tapahtuneelle pettymykselle Grundig EcoChamp teknologian avulla. Korkea kompressorinopeus pakastaa nopeasti ja parantaa lämpötilan tasaisuutta. Tämä mahdollistaa, että tuotteet pakastuvat nopeasti ja ylläpitävät tuoreuden. Myös pakastetut liharuuat säilyvät pidempään ja maistuvat paremmalta kuin ostohetkellä. Sinun pitää vain pakata lihapalat tiiviisti muoviin, jonka päälle tulee laittaa alumiinifolio. Kun liha on pakattu ja pakastettu, se säilyy 3 kuukautta.

Mikä on sinun salaisuutesi pakastamiseen?

Jaa vinkkisi raikkaasta jääkaapista Facebook-sivuillamme.

150826_grundig_ (9 of 268) copy

Sivun alkuun