Grundig

Tee sateenkaari-jäätelöä Grundigin OdourFresh+ Cooling-teknologialla

Pidä lämpimien kelien hauskuus yllä ihanien hedelmäsmoothieiden avulla

Pidämme tai emme. Syksy on täällä. Ennen kuin hankimme uudet saappaat ja syömme kurpitsaa, voimme nauttia kesäisistä jutuista vielä muutaman viikon (muokkaamalla ne soveltuviksi kylmempiin ilmoihin). Katso nämä #grundigsummerhacks, jotka pitävät lämmön tunteen yllä, vaikka sää ulkona muuttuisikin epämukavaksi.

1. Jäädytä sateenkaari-mehujäät

Koska tuoreita hedelmiä ei ole niin paljon kuin viikko sitten, ei sinun tarvitse luopua kaikista terveellisistä tavoista. Elokuussa jaoimme reseptivideon, jossa näytimme miten tehdä sateenkaari-smoothieita: http://bit.ly/2dbDwGS. Syksyn satoon kuuluu kuitenkin hedelmiä ja marjoja, mistä voit helposti loihtia kesän herkkuja.

Jos et ole ehtinyt varastoimaan pakastinta täyteen, voit käyttää kaupasta ostettuja tuotteita. Nyt kannattaa kuitenkin merkitä viikonloppu ensikesälle 2017, jolloin kannattaa pakastaa kesän parhaimmat antimet, jotta voit nauttia niistä koko vuoden. Grundig OdourFresh+ Cooling teknologia esimerkiksi varmistaa, että pakasteet eivät ime aromeja muista ruuista. Se vähentää jopa 90% ei-toivottuja hajuja aktivoimalla OdourFresh+ molekyylit ja suodattamalla ne takaisin jääkaappiin ja pakastimeen.

Näillä aineksilla teet sateenkaari-herkut:
7 paloilteltua jäistä banaania
600ml maustamatonta jogurttia (jaettuna 120ml kerroksiin)
80g jäisiä persikoita
1 appelsiini
1 kourallinen babypinaattia
160 g vihreitä omenoita
80 g jäistä ananasta
80 g jäisiä keltaisia päärynöitä
160 g jäisiä mustikoita
160 g jäisiä mansikoita ja vadelmia
vettä sekoitukseen

Sekoita jokainen kerros erikseen ja kaada kerrokset kulhoihin. Oranssiin kerroksen saat sekoitamalla 1 banaanin jogurtin kanssa. Lisää tähän seokseen jäiset persikat ja appelsiini. Jotta saat vihreän kerroksen, sekoita 2 banaania jogurtin, ananaksen ja päärynän kanssa. Violetin kerroksen saamiseksi sekoita 1 banaani jogurtin ja mustikkojen kera. Punaiseen kerrokseen sekoita banaani jogurtin sekä mansikoiden että vadelmien kanssa.

Käytä lusikkaa ja tee kerrokset muotteihin. Kerrokset sekoittuvat vähän, mutta lusikan avulla sekoittuminen vähentyy. Jäädytä yön yli ja nauti!

4_picture_summerhacks-fall

 

3_picture_summerhacks-fall

 

2_picture_summerhacks-fall

2. Lämmitä lempikesäherkkusi

Ostamalla sekä kausi- että paikallisia tuotteita on toki tärkeää, mutta mielenkiintoista on myös muokata omia kesän lempiherkkuja syys- ja talvikaudeksi. Melonit, marjat, raikkaat tomaatit ja yrtit ovat kesällä valloillaan, mutta jos haluat syödä tuotteita, jotka ovat saatavilla nyt, tulee sinun sopeutua. Tämä ei tarkoita, että sinun tarvitsee hylätä kaikki kesäherkut. Voit vain muokata reseptejä olemalla nokkela.

Tässä muutama esimerkki:
Hullut quesadillat, mutta et löydä paprikaa tai kevätsipulia? Kokeile suolaista bataattia ja salottisipulia.

Haluatko tehdä omena- ja minttusalaattia, joka sopii syksyiseen päivälliseen? Lisää suolainen prosciutto ja saat hienostuneen lihan maun.

Jos tykkäät tehdä paistoksia tuoreiden persikoiden ja marjojen kera, voit tehdä saman käyttämällä puutarhan omenoita ja kanelia. Yhdistä tämä vaniljajäätelöön.

Hedelmäsmoothiet, yrttiteet, liikunta… miten sinä taistelet syksyn kylmää vastaan? Postaa instagramiin sinun #grundigsummerhack tänä syksynä ja inspiroi muut seuraajat!

1_picture_summerhacks-fall

 

5_picture_summerhacks-fall

Sivun alkuun