Grundig

Uuden vuoden tunne

Valmistaudu uuteen vuoteen 2016 hienoin kutrein

Tiedätkö mitä teet uuden vuoden aattona? Mikäli vietät mukavan illan ystäviesi kanssa koktailien merkeissä, suuntaat ulos hienoihin juhliin, uusi vuosi pitää sisällään kauniit, terveet ja tärkeimpänä huolitellut hiukset. Grundig omaa kaikki nämä välineet, joista voi loihtia vuodesta 2016 parhaimman näköisen vuoden.

Mahtavat hiukset, enemmän hauskaa

Huolimatta vuodesta, isot ja kauniit hiukset ovat aina muodikkaat. Vaikka ammattilaisen käsittely on luksus tapa aloittaa uusi vuosi, ’tee se itse’ on mahdollisempi monelle meistä (etenkin jos et ole vielä varannut aikaa!). Salainen aseesi saavuttamaan tämä tyyli kotona on tietenkin Grundig Catwalk- kokoelman 8280 Professional Hair Dryer- hiustenkuivaaja. Ja tietysti sen sisältämät Swarvoski- elementit näyttävät hienoilta kylpyhuoneen hyllyssä.

Jotta saavutat tämän tyylin, hiukset saavat ensin olla pyyhekuivat ja käsitelty lämmönsuojalla. Aloita jakamalla hiukset neljään eri osaan: etuosaan, kaksi osaa sivuille ja yksi osa niskaan. Aloita etuosasta ja laita harja hiusten taakse ja harjaa hiukset ylöspäin. Tämän jälkeen kuivaa hiustenkuivaajalla osoittamalla sitä tyveen. Kun harja lähestyy hiusten latvoja, kierrä harjalla hiuksia ja harjaa uudestaan hiusten tyvestä. Jatka, kunnes hiukset ovat täysin kuivat. Tämän jälkeen ota hiusrulla, kierrä hiukset ja aseta ne pinnillä kiinni. Jatka, kunnes kaikki osat ovat valmiit, minkä jälkeen voit poistaa pinnit ja rullat. Harjaa hiukset käyttämällä kylmennys-toimintoa. Tämä vie vähän aikaa, mutta näin uutena vuotena se kannattaa! Ja  onhan uusi vuosi vain kerran vuodessa!

Kampaajan neuvo: käytä lapioharjaa hiusten takaosaan. Tämän osan ei tarvitse olla täydellinen, koska muut hiukset pettävät sen.

151230_grundig_hair_03

Suorat hiukset

Kun hiukset ovat kauniisti kuivattu, voit joko jättää ne tuuheaksi tai voit muotoilla ne suoremmiksi niin kuin syksyn catwalk-esityksissä olemme nähneet. Me pidimmä erityisesti niistä dramaattisista lookeista, jotka nähtiin Mugerlin, Monique Lhuillerin ja Balmainin esityksissä. Näissä esityksissä käytettiin Catwalk- kokoelmaa 7230 hiustensuoristinta. Aloita lookin tekeminen kuiviin hiuksiin tuomalla hiukset yhdelle sivulle ja jakamalla se 5 senttimetrin osiin suoristusraudan avulla. Suorista hiukset läheltä päänahkaa ja siitä alaspäin. Lopuksi käytä kevyttä hiuslakkaa tai kokeile dramaattista tyyliä ja käytä geeliä hiusten etuosassa ja korvan takana (katso Donna Karen). Jos pelkäät hiusten polttamista, unohda se. Colour & Shine™ Activator suojaa hiuksia ja lisää kiiltoa hiuksiin.

151230_grundig_hair_01

Tunne musiikki

Tytöt tahtovat pitää hauskaa mutta myös pojatkin. Grundig omaa välineet, jotka pitävät miehen täydellisessä juhlakunnossa. Tänä uutena vuotena me olemme varmoja, että miesten parrat saavat suuren huomion. Parrathan ovat suosiossa! Pitkät, lyhyet, tuuheat ja pienet, me pidämme kaikista! Eniten pisteitä saava parta on kuitenkin keskimittainen, kauniisti siistitty, joka sopii myös hyvin siistiin hiustyyliin (mm. Ryan Gosling tällä hetkellä). Luuletko, että hänen olisi aika käydä parturissa? Mieti uudestaan! Grundigin 30 leikkauspituutta omaava Grundig MT 6340 Hair & Bear Clipper auttaa miestä huolehtimaan itsestään ennen isoja juhlia. Ensin hänen täytyy vain asettaa kone 4-asemaan ja ajaa parta. Sitten on aika käyttää pyörivää nuppia koneen takapuolella ja muuttaa partakone 2-asemaan ja ajaa kaulan alaosa 5 senttimetrin päästä aataminomenasta alaspäin. Kun tämä on tehty, tarvitaan kärsivällisyyttä, ja vaihdetaan asetus 2-kohdasta 4-kohtaan, jotta voidaan ajaa loput 5 senttimetriä. Kun tämä on tehty, voidaan poistaa suojus ja ajaa loput kaulan alueelta, kunnes kaikki eksyneet karvat ovat poissa. Tämä on se parta, josta kaikki tykkäävät!

Miten sinä kaunistaudut uuden vuoden aattoa varten? Kerro meille Facebookissa!

Sivun alkuun