Grundig

Uudenvuodenlupausten pitäminen

Tie parempaan vuoteen 2016!
Uudenvuodenlupausten pitäminen

Kuntosalit ovat täynnä, ystävät kokeilevat vähähiilihydraattista ruokavaliota ja Facebook- seinät ovat pullollaan uutisia uudesta vuodesta ja paremmasta elämästä. Kyllä, nyt on uudenvuodenlupausten aika! Jos sinun lupauksesi on elää terveellisesti vuonna 2016, me haluamme kysyä yhtä asiaa: miten menee? Vaikka olisit onnistunut pitämään uudenvuodenlupauksesi tai sinulla olisi tiukkaa pysyä lupauksessasi, kannattaa pitää mielessä, että terveelliset ruokailutottumukset ovat avainasemassa kohti terveellisempää elämää. Joten keskitytäänpä ravinteikkaisiin ruokiin, mitkä luovat myös uusia makuelämyksiä!

Vuoden alku voi olla haastava aika aloittaa terveellinen ruokavalio (ja sen takia osa meistäkin luovuttaa ennen tammikuun loppua!). Onneksi monella meistä on keittiössä kannutehosekoitin, joka auttaa pysymään lupauksessa. Konepesun kestävä, 1,5 litran tilavuuden, patentoidun avausmekanismin ja 20.000 rpm kierrosnopeuden omaava Grundigin SM 7280 White Sense Jug Blender- tehosekoitin on täydellinen työväline edistämään terveellisiä elämäntapoja. Aloita talven hedelmäsmoothieista tai luo proteiinipirtelö. Kun tarvitset nopean ruuan, raakakeitto on hyvä vaihtoehto. Katso nämä nopeat ja yksinkertaiset reseptit, jotka voit loihtia monikäyttöisellä tehosekoittimella.

Vihreä Matcha (Proteiini)- Pirtelö

Nykyään matcha ei ole vain hipsterien ruokaa! Terveysvaikutuksia omaava matcha on helppo lisä resepteihin ja hyvä tapa aloittaa terveellisempi vuosi. Mikäli käytät proteiinijauhetta tai et, tämä vihersmoothie on enemmän raikas kuin makea ja se antaa sinulle hyvän fiiliksen heti ensimmäisellä siemauksella. Lisää kaikki ainesosat blenderiin ja sekoita.

Ainesosat:
1 kupillinen makeuttamatonta mantelimaitoa
30 grammaa babypinaattia
1 päärynä kuorittuna
½ tlk matcha teejauhe
1 annos vanilja proteiinijauhetta

160127_grundig_mixer_header_green

“Kermainen” raakasienikeitto

Tammikuun puolivälissä suolainen ja kermainen keitto on hyvä tapa taltuttamaan stressin kaiken kiireiden ja huonon sään keskellä.  Jos kermaiset ja täyteläiset ruuat eivät sovi uudenvuodenlupauksiin, raakasienikeitto, joka on tehty umami ja misotahnasta ja sekoitettu blenderissa, on täydellinen keitto! Lisää vain aineet blenderiin, sekoita ja laita korianterin lehtiä päälle.

Ainesosat:
1 iso portobello sieni
3 siitakesientä (tai herkkusieniä)
½ avokado
2 tlk misoa
suolaa ja pippuria maun mukaan
tuoretta korianterin lehtiä

Haluatko kermaisen lopputuloksen? Lisää lusikallinen rasvatonta kermaa mauksi. Älä murehdi, jos haluat jotain maukasta! 2016-vuoden koostua etenkin tasapainosta (ja me emme kerro kenellekkään!).

Mikä on sinun uudenvuodenlupaus vuodelle 2016? Miten kävi uudenvuodenlupausten? Kerro meille Facebook sivuillamme!

160128_grundig_mixer_header_champignon

Sivun alkuun