Grundig

Uusi vuosi

Uusi vuosi on vuoden parasta aikaa!

Uusi vuosi on taianomaista aikaa perheen, ystävien ja hyvän ruuan parissa.  Kun valmistat erilaisia kalkkunoita, kastikkeita ja vanukkaita, voi hehku unohtua. Keittiö menee sekaiseksi, reseptit eivät aina toimi ja laitteet pettävät viime hetkellä. Mutta mitä, jos voisit tehdä koko kokemuksestasi vähän helpomman? Grundig auttaa sinua vähentämään stressiä, jotta uusi vuosi olisi mahdollisimman taianomainen.

Tässä parhaimmat vinkit, joilla voit lisätä uuden vuoden taikaa illallispöytään:

Ongelma:

Usein kun laitat ruokaa monelle ihmiselle, huomaat, että likaisia astioita, kulhoja ja pannuja on joka puolella keittiötä. Ennen kuin huomaatkaan likaiset astiat pinoutuvat ja siivoaminen alkaa tuntua raaskaalta.

Ratkaisu: Kun laitat ruokaa, sijoita likaiset astiat suoraan astianpesukoneeseen ja laita päälle, kun haluat. Näin vältät pinot likaisista astioista.

Suositeltua: hyvä astianpesukone, joka tekee tahroista puhdasta ja samalla on nopea ja eikä riko astioita, on tärkeässä roolissa. Palkittu GNU 51040 X astianpesukone sisältää nämä ominaisuudet ja enemmän. Koneessa on 8 ohjelmaa joista valita. Esimerkiksi Mini 30‘  on käytännöllinen, kun haluat kevyt pesun ja SilentWash-ohjelman voi pyöräyttää yöllä.

FINAL_DISHWASHER_161006_grundig_november_fb-post-square_12

Ongelma:

Raa’at kalkkunat eivät ole kenenkään makuun hyviä. Joskus kun paistat kalkkunan ohjeistetun ajan mukaan, ei se aina onnistu.

Ratkaisu: rapean kuoren ja mehevyyden vuoksi anna kalkkunan kypsyä uunissa alhaisella lämmöllä pidempään. Tämä varmistaa sen, että kalkkuna on tasaisesti kypsynyt.

Suositeltua: huippu-kalkkunaan tarvitset luotettavan uunin. Grundig 47001 BP monitoimi-uuni sisältää Meat Optimizer-toiminnon, mikä varmistaa, että kalkkuna kypsyy täydellisesti. 80l uuni sisältää myös lapsilukon, mikä suojaa myös pikkuvieraita uuden vuoden juhlien aikaan.

FINAL_OVEN_161118_grundig_chicken-oven_02

Ongelma: paistaminen ja paahtaminen voi tehdä keittiöstä savuisen painajaisen. Paistat pannulla sipulia ja yhtäkkiä kaikkialle tulee käry, jota et itse huomaa, vaikka vieraasi aistivat sen.

Ratkaisu: pidä keittiösi tuuletettuna. Avaa ikkunoita ja ovia. Huolehdi myös, että käytät alhaista lämpöä, kun paistat pannulla. Näin saat myös aikaan vähemmän käryä ja ruuat paistuvat tasaisemmin.

Suositeltua: GDK 2774 BXB liesituuletin on täydellinen savuisiin tilanteisiin. 4 eri tehoa ja ilmanraikastin sekä tyylikäs LED-valaistus tekevät vaikutuksen vieraisiin huolestuttamatta heitä.

Ongelma:

Jokaiselta uuden vuoden päivälliseltä jää ruokaa! Tämä ruoka on tietysti hyvää, mutta ongelmaksi usein muotoutuu ruuan säilyttäminen.

Ratkaisu: isot ruokamäärät pitäisi jakaa pieniin osiin, jotta ne jäähtyvät nopeasti ja pysyvät tuoreina pidempään. Kuumat ruuat pitäisi laittaa jääkaappiin 2 tunnin sisällä jäähtymisestä, jotta bakteereja ei ehtisi muodostua.

Suositeltua: tuplaovi GSBS 14620 X jääkaappi on tarpeeksi iso säilömään ruokasi. Antibakteerinen sineetti, ionisaatio ja hajun puhdistin pitävät ruuan raikkaana ja hygieenisenä.

FINAL_LEFTOVERS_161118_grundig_chicken-dinner_01

Ongelma:

Punaviini, kastike ja suklaa voivat tehdä vaikeita tahroja vaatteisiin, pyötäliinoihin ja pyyhkeisiin. Nämä tahrat ovat vaiketa puhdistaa.

Ratkaisu: vaatteisiin, jotka eivät vaadi hienopesua, tepsii ruokasooda-tahna, jossa on 3 osaa ruokasoodaa ja 1 osa vettä. Jos havaitset tahran, toimi nopeasti ennen kuin tahra ehtii pinttyä. Kun olet puhdistanut tahran, laita vaate pesukoneeseen.

Suositeltua: palkittu GWN 58572 C pesukone omaa tahranpoisto-ohjelman auttamaan sinua päivällisestä aiheutuviin tahroihin. Kone omaa 8kg:n kapasiteetin ja SteamRefresh-teknologian, joka tekee vaatteistasi pehmeitä ja puhtaita.

FINAL_WASHINMACHINE_grundig_global_fb-link-post_7-1

Onko sinulla vinkkejä uuden vuoden päivälliseen joita haluaisit jakaa? Postaa vinkit Facebook-sivuillemme!

Sivun alkuun