Grundig

Viisi Grundig-innovaatiota, jotka tekevät elämästäsi onnellisemman ja luovemman

Me Grundigilla keskitymme luovuuteen ja innovaatioihin, jotka tekevät maailmasta paremman paikan  ja Sinun paikastasi maailmassa paremman. ”Kaikki hyvästä syystä”; tähän me uskomme! Luovat ratkaisut ja innovaatiot ovat Grundig-tuotteiden sydän, joka inspiroi ja luo uusia ideoita ja näkökulmia ongelmanratkaisuun. Elä onnellista ja luovaa elämää näiden viiden Grundig-innovaation avulla.

1. Älykäs koti on onnellinen koti

Älä anna kodinkoneittesi rajoittaa elämääsi. Grundigin HomeWhiz-sovelluksella voit ohjata jopa viittä kodinkonettasi etänä. Voit käynnistää tai sammuttaa koneen, vaihtaa ohjelmaa ja tarkkaila energiankulutusta turvallisen langattoman yhteyden avulla. Voit rentoutua, kun tiedät kaiken olevan hallinnassa.

Innovation_1

2. Upeat hiustenkuivaajat

Grundigin hiustenkuivaaja ionitekniikalla varmistaa, että hiuksesi ovat kuivauksen jäljiltä hoidetut ja terveet. Ionitekniikka säilyttää hiustesi kosteustasapainon suojaten niitä samalla kuumuudelta. Ionit kiinnittyvät hiuksiin, suojaavat niitä ja estävät sähköistymistä. Tunne itsesi kauniiksi ja onnelliseksi kiiltävissä ja elinvoimaisissa hiuksissa.

Innovation_2

3. Puhtaat astiat edistävät terveyttä

Astianpesukoneen suodattimen irrottaminen ja puhdistaminen on välillä hyvinkin vaivalloista, etenkin kun se pitäisi tehdä viikoittain. Grundigin uuden innovaation ansiosta puhdistusväli voi nyt olla jopa 12 kuukautta! Itsepuhdistuva suodatin poistaa hajuja ja ehkäisee niiden syntymistä varmistaen, että astianpesukoneen huuhteluohjelma saa aikaan puhtaimman mahdollisen pesutuloksen. Täydellisen aterian tarjoiluun tarvitaan täydellisen puhtaat lautaset!

Innovation_3

4. Perhe-ystävällinen ruoka

Onnellinen ja luova elämä kulkee käsi kädessä laadukkaan ravinnon kanssa. Grundigin VitaminCare Zone -jääkaapin uraauurtavan teknologian avulla hedelmät ja vihannekset pysyvät tuoreina pidempään ja niiden ravintoarvo säilyy paremmin. Jääkaapin sininen led-valo jäljittelee luonnollisen fotosynteesin olosuhteita, joka pidentää hedelmien ja vihannesten säilyvyyttä. Innovaation kautta terveellisempään ja onnellisempaan elämään.

Innovation_4

5. Rakasta pyykkejäsi

Suojaa vaatteitasi ja pidennä niiden käyttöikää Grundigin SenseWash-pyykinpesukoneen avulla. Pesukone tunnistaa tekstiilityypin sekä painon ja valitsee täydellisesti sopivan pesuohjelman. Kone säätelee automaattisesti eri pesutoiminnot, kuten linkousnopeuden ja huuhtelutavan varmistaen, että vaatteesi säilyvät pidempään ja saat niistä iloa pidempään.

Grundig rohkaisee luovuuteen ja innovatiivisuuteen elämän kaikilla, niin suurilla kuin pienilläkin, osa-alueilla. Tuotteemme on luotu ratkaisemaan elämän pikku pulmia, jolloin Sinulle jää aikaa ja voimia tärkeämpien asioiden ratkaisuun. Varaa tällä viikolla aikaa luovuudelle ja innovatiivisuudelle, se tekee elämästäsi onnellisemman ja terveellisemmän!

Innovation_5

Sivun alkuun