Grundig

VUODENAJAN ERIKOINEN

Raikkaita kesäruokia kotona

Aurinkoinen ja lämmin sää sekä ystävät ja perhe – muuta ei täydelliseen kesään tarvita!

Sinun ei tarvitse kuin täydentää koko komeus hyvällä ruualla.

Kesäruuan kokkaaminen voi olla stressaavaa, onhan löydettävä ruoka, joka on sekä täyttävä että tarpeeksi kevyt kuumana päivänä nautittavaksi. Entä kuinka valmistaa ateria, joka houkuttelee lämpimälläkin säällä?

Kokeile tätä kylmää kurkkukeittoa. Virkistävä, täyttävä ja terveellinen, ja viilentää jopa kuumimpinakin kesäpäivinä. Mikä parasta, se on myös helppo valmistaa!

 

Annoksia 2

Ainekset:
kokonainen kurkku viipaloituna
sipuli viipaloituna
2,5 dl kreikkalaista jogurttia
kaksi valkosipulinkynttä
punaista chilipaprikaa
hieman tuoretta korianteria
limemehua
oliiviöljyä

4

3K7A5260

Valmistus:
1. Ota esille Grundigin SM 8680 Delisia -blenderi. Siinä on lasinen säiliö ja terät ruostumattomasta teräksestä – keittosi ainekset pysyvät viileinä ja maukkaina.
2. Laita kaikki ainekset sekoittimeen.
3. Haluamastasi koostumuksesta riippuen valitse kuudesta nopeusasetuksesta (suosittelemme asetusta 4). Älä murehdi laitteen lipsumisesta, sillä pohjan kumiosat varmistavat, että voit antaa keiton sekoittua huoletta.

Tarvitsetko vielä jotain muuta? Valmista huolettomia kesähedelmäjääpaloja! Voit lisätä niitä mihin tahansa juomaan tuomaan lisämakua ja kesän värejä.

Annoksia: 4

Ainekset:
Erilaisia marjoja
Tuoreita yrttejä
Vettä
Valitsemasi juoma

20

30

Valmistus:
1. Ota marjat ja tuoreet yrtit jääkaapista ja huuhtele ne. Grundigin GSBS 15721 XS Full Fresh+ -jääkaappi takaa, että ne säilyvät raikkaampina ja maukkaampina pidempään.
2. Ota jääpalamuotti ja asettele marjoja ja yrttejä jokaiseen lokeroon.
3. Täytä vedellä ja laita Grundig-pakastimeen. DuoCooling NoFrost -teknologian ansiosta pakasteisiin ei kerry jäähilettä eikä ne jäädy liikaa.
4. Lisää valmiita jääpaloja mihin tahansa juomaan! Ne tuovat pirteää makua erityisesti samppanjaan tai proseccoon, ja jopa pelkkään veteen!

Tee kesästäsi täydellinen yhdessä raikkaiden reseptien ja Grundigin teknologian kanssa!

Sivun alkuun