Grundig

Wash, wear and walk. Pue päälle lempivaatteesi viime tingassa Instant Wear:in avulla.

Oletko koskaan jättänyt asun valitsemista viimetinkaan – vain huomataksesi, että täydellinen asu onkin pesemättä? Nopeatahtinen elämä, jossa suunnitelmat muuttuvat pikaisesti ja perhe-elämä on kiireistä, on haasteellista. Vaatteiden valinnan ei kuitenkaan pitäisi olla sitä.

Vaatteiden pesu kiireessä voi olla aikaavievää ja turhauttavaa, ja se voi tehdä valmistautumisestasi stressaavaa ja hälventää hauskan tapahtuman odotuksen tuomaa iloa. Pesun lisäksi joudut vielä huolehtimaan, että saat ne ajallaan kuiviksi ja sileiksi. Grundigin Instant Wear -teknologia vähentää täydellisen asuvalinnan tuskaa. Raikasta vaatteesi jopa 30 minuutissa, ja saa valmista päällepantavaa 120 minuutissa.

Wash-wear-and-walk_Image_2

Peset vaatteesi sileiksi ja olet valmis ja tyylikäs vain 120 minuutissa. Vaatteet peseytyvät taatusti hellävaraisesti mutta tehokkaasti, Grundig-pesukoneiden standardien mukaisesti. Rumpu, lavat ja ovi ovat suunniteltu liikuttelemaan vaatteitasi pehmeästi, jotta ne kestäisivät pidempään ja pysyisivät hyvälaatuisina. Instant Wear -teknologiaan sisältyy myös rypyttömyystoiminto, joka rumpukuivaa vaatteesi jaksoittain pesun jälkeen, jotta niistä tulisi sileitä ja rypyttömiä. Kuivausjakso poistaa kosteuden rummusta tehokkaasti ja tekee vaatteistasi raikkaat ja hajuttomat, pitäen samalla rummun raikkaana tulevia pesuja varten, jotta pesutulos pysyisi tasaisena.

Wash-wear-and-walk_Image_1

Onko aika vieläkin tiukilla? Raikasta asusi nopeasti 30 minuutin AirRefresh-ohjelmalla. Vaatteesi pyöräytetään hellävaraisesti kuumassa ilmassa, joka poistaa hajuja ja ryppyjä. Täydellisestä asustasi tulee kuin uusi: raikas ja valmis päällepantavaksi.

Enää et joudu tuskailemaan täydellisen asusi vuoksi, joka lojuu pesemättömänä. Pese, pue ja pysy tyylikkäänä Grundigin Instant Wearin avulla.

Wash-wear-and-walk_Image_3

Sivun alkuun